040 – 7470129 info@janssenschepens.nl

mr. A.M.J.C. (Linda) Janssen

advocaat

“Het meest interessante in mijn werk is voor mij het contact met verschillende mensen, allen met verschillende achtergronden. Elke situatie vraagt om een andere benadering en daarin vind ik de uitdaging.”

Na mijn afstuderen aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Tilburg eind 2002 heb ik voor de advocatuur gekozen. In januari 2003 ben ik als advocaat beëdigd. Ik heb ruime ervaring opgedaan binnen verschillende rechtsgebieden bij enkele middelgrote advocatenkantoren. In 2012 opende ik samen met Nancy Schepens de deuren van ons eigen kantoor.

Ik richt mij op de algemene praktijk waarin het sociale aspect voorop staat. Ik behandel met name zaken op de gebieden van het Personen- en Familierecht, Strafrecht en het Algemeen Verbintenissenrecht.

Ik ben ervan overtuigd dat een professionele en persoonlijke houding leidt tot synergie. U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

E: janssen@janssenschepens.nl

T: 040-7470129 of 06-20835209