040 – 7470129 info@janssenschepens.nl

Kim-Ashley Janssen

Secretaresse

Tijdens mijn studie HBO-Rechten aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb ik middels een stage bij een grote rechtsbijstandverzekeraar mijn eerste juridische praktijkervaring opgedaan. Het doen van jurisprudentieonderzoek, het schrijven van processtukken en het persoonlijke contact met cliënten maakte deze eerste kennismaking met de juridische praktijk voor mij tot een succes.

Nadat ik in de zomer van 2013 als stagiaire ben begonnen bij Janssen Schepens advocatuur, mediation en incasso, ben ik in het voorjaar van 2014 officieel in dienst getreden en ben ik sindsdien als juridisch administratief medewerkster werkzaam. Sinds het najaar van 2018 heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid door ook de financiële administratie onder mijn hoede te nemen.

Als eerste aanspreekpunt bied ik u graag een warm en hartelijk welkom op ons kantoor. Met oog voor detail, zorg en aandacht verricht ik nauwkeurig mijn werkzaamheden in uw dossier. Een persoonlijke en betrokken aanpak staan hierbij voor mij hoog in het vaandel.

Heeft u een juridisch geschil en vraagt u zich af of één van onze advocaten hierin uw belangen kan behartigen? Neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor, ik sta u graag te woord.