040 – 7470129 info@janssenschepens.nl

mr. N.M.J. (Nancy) Schepens

mr Nancy Schepens
advocaat en mediator

“Door veel vragen te stellen en goed naar u te luisteren krijg ik een volledig beeld van uw situatie. Voor mij is  dat van essentieel belang om de juiste vertaalslag naar uw positie in het juridische  traject te maken. Ik leg deze positie op een begrijpelijke wijze aan u uit, zodat u weet hoe de vork in de steel zit.”

In 2006 voltooide ik mijn Master Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg en  ben ik op een middelgroot advocatenkantoor gaan werken. Ik heb daar veel ervaring opgedaan binnen de algemene rechtspraktijk. Gaandeweg heb ik mij gespecialiseerd in het familierecht, strafrecht en verbintenissenrecht.

Ik zie dat in elke zaak conflicten en emoties een belangrijke rol spelen. Een gerechtelijke procedure duurt vaak lang, kost veel kruim (en soms ook veel geld) en biedt niet altijd een pasklare oplossing voor het probleem. Vandaar dat ik ervoor gekozen heb om naast mijn werk als advocaat een mediationopleiding te voltooien.

Als mediator ga ik met u en uw conflictpartner in gesprek om te komen tot een duurzame en effectieve oplossing voor beide partijen. Dit spaart vaak tijd, geld en voortdurende frustraties uit.

Mediation biedt helaas geen oplossing voor ieder geschil.

Als er geprocedeerd moet worden sta ik als advocaat volledig voor u klaar en zal ik u met raad en daad bijstaan. 

Ik ben doortastend, grondig, deskundig, creatief en gebruik duidelijke taal.

Kunt u mijn hulp gebruiken? Neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op:

schepens@janssenschepens.nl
040-7470129 of 06-23924949